Alienació Mental Transitòria.

Estic asseguda al sofà mirant la televisió, quan de cop, sento que el cor se m’accelera sense cap motiu aparent.

Intento tranquil·litzar-me i analitzo els meus pensaments. Que m’ha portat a tenir de cop i volta aquest neguit? En què estava pensant en aquest moment?
Per més que intento trobar el causant de l’arítmia, no sóc capaç de trobar-ne cap indici. No és el primer cop que em passa, durant els últims dos mesos m’ha estat succeint amb assiduïtat.
Em fa por anar al metge i que m’augmenti la dosi diària, després tornaria a ser una morta vivent donant volts, sense destí, pel jardí. No li vull donar motiu per seguir dopant-me. Però si això continua així, potser algú se n’adonarà. A les hores estaré perduda. Altre cop.
He de controlar els meus nervis. Les pulsacions del meu cor. Els gestos de la meva cara. La meva mirada. Res en mi ha de delatar el que m’està passant. Segur que si no em moc gens ningú se n’adonarà.

– Aneu passant cap al menjador, el dinar ja està a punt – diu la zeladora que exercia la vigilància durant aquell torn.

No m’he de moure, i ningú se n’adonarà. Estic bé, no em passa res. M’he d’auto-convèncer d’aquest fet.

– Senyora Domènec. Que no em sent? A taula si us plau

Només és una arítmia, no són ni nervis, segur que si em moc un xic endavant i cap a darrera, marxarà i ningú ho notarà. Estic bé. No es nota res…

– Senyora Domènec! Contesti! Per què es gronxa? Que li passa? – La zeladora es fica de peu i fa un senyal a l’infermer – Porteu els tranquil·litzants! Torna a tenir un atac!

Estic bé, segur que ningú ho nota, estic bé, ja em passarà aviat, ningú se n’ha adonat, no em punxaran, aviat serà hora de menjar, m’he de tranquil·litzar…

– Senyora Domènec – digué la zeladora mentre era mossegada i masegada per la pacient – Aguanteu-la fort que així no la puc punxar.

No em passa res, ningú se n’ha adonat, ara ja dec estar millor… no sóc una pertorbada mental. Ja estic bé….

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c