ACTIMEL …

Estic contenta, cada dia entenc una mica més això del HTML (Actimel, segons la Estherilla)

Fa dies que em vaig carregar la plantilla, i no podia esborrar ni afegir enllaços, ho he solucionat, després de llegir al fòrum  l’explicació del florilegi, de com fer-ho.

Ara en lloc de tenir els enllaços dins de la zona d’administració, els tinc directament a la plantilla.

He aprofitat i els he col·locat per ordre alfabètic.

La meva intenció era tenir això de les fotos a sota de tots els enllaços, però no sé per què, si ho col·loco allà, costa molt que la plantilla es carregui.

És curiós això d’anar provant diferents coses a la plantilla i el poder comprovar que passa, si falta un signe o hi ha alguna cosa repetida! O, per exemple, si canvies d’ordre, segons quines coses, passa de tot, menys el que havies esperat. Aquest matí, he intentat ficar el calendari al lloc on ara hi ha, l’enllaç als àlbums, i si que s’hi ha ficat, però totes les lletres que ara són blaves, s’han tornat misteriosament negres!

És el misteri de les plantilles…. Mai saps (al menys, jo) realment quin serà el resultat ni que has de canviar exactament, per aconseguir el que tens al cap.

Pensar que quan vaig obrir el primer blog, ni tant sols sabia per què servien! Després quan vaig traslladar-me a lamevaweb, ja ho vaig trobar molt més difícil i guaita ara! Ja m’atreveixo a retocar plantilles i tot!

Ara bé, totes aquestes coses em segueixen sonant a …. Japonès?

;)                

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c