A PER ELLA!

Després de donar-hi moltes voltes, tornem a estar al punt de sortida, però amb una experiència més a la motxilla.

S’han acabat les festes. Un any més…

Les rebaixes han començat i tot torna a la seva rutina i normalitat.

Avui tot i ser dissabte, jo tinc la impressió de que és dilluns, és ha dir: Bon rollo! No és dilluns! És dissabte i ara tornaré al llit una estona.

És curiosa la capacitat del ésser humà per adaptar-se a tota mena de situacions. Jo m’estic tornant un vegetal, però estic totalment decidida a fer un canvi radical, bé… no tant radical, doncs ja fa temps que dura el procés de transformació. Però em sento amb força per a començar a menjar-me el mon.

Ahir estava trista. Són necessaris a vegades, moments de recolliment interior, per digerir el que passa al nostre voltant. Analitzar sentiments, sensacions i decisions preses.

Jo ahir vaig decidir seguir essent jo, continuar construint la meva casa interior tal i com porto fent desde fa molt i seguir pensant en que el més important sóc jo. Sona lleig i egoista això! Però no ho és.

La vida està aquí davant, esperant que segueixi vivint-la!

A per ella. No?

A per ella

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c