Vull sortir de casa!!!

 

 

Aquests darrers dies em sento com si fos un personatge de la pel·lícula cube. Bé, igual, no. Però semblant.
La principal diferencia està que jo en lloc d'anar de cub en cub, vaig d'una habitació a l'altra de la casa i el més dur; vaig de símptoma en símptoma d'un refredat horrible.De moment no he repetit símptoma cap dia i en porto cinc sense sortir de casa, però de la manera que estic ara, crec que demà repetiré el de avui… I cansa molt. M'ofego i tinc una tos insistent. Sort que em vaig vacunar de la grip , per què si no, què hauria agafat? Una pulmonia directament?

Tinc ganes d'estar bé! Amb les ganes de fer coses que tinc i aquí tancada!!

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c