Una de freda i una de calenta…

 

 

Una de freda i una de calenta. La vida és així normalment… tot i que de vegades ens pugui semblar que només ens venen de fredes a sobre…. o de calentes….

 


 

Aquest mes ha estat complicat. I les complicacions seguiran durant força temps, crec.
El meu principal problema ara per ara, per sort, és monetari. Tinc salut, estic molt bé d'ànims, tinc un munt de projectes en marxa que funcionen molt bé… Però la meva economia és cada vegada més inexistent… Les factures s'acumulen sobre la taula, al mail, per telefon… Pffffffff….. Realment dificil arribar a tot arreu i més quan en 10 dies t'arriben tres factures de més de 300 euros i alguna que altra mala noticia més…

Però bé…  Respiro fort… em poso el nas de pallasso… em miro al mirall… i somric!!! Al principi potser costa un xic… però després, s'agraeix!

Podré superar-ho!  (però que deixin d'arribar factures, si us plau!!!)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c