Un Somriure? …76 Euros, Si Us Plau.

No sé qui em va dir, què teníem que buscar un motiu per somriure cada dia.

Jo ho intento amb vàries tècniques; Tot i que hi ha dies que es fa ben difícil. (Això em recorda que he d’anar a comprar més nassos de pallasso).

Després de l’eufòria d’aquests dies, he passat unes hores de tranquil·litat… bé, d’entrada el dissabte, vaig tenir un baixón dels monumentals, però el vaig controlar. Ahir i avui he estat amb una tranquil·litat aparent.
Com es porta una tranquil·litat aparent? Doncs, t’has d’auto-convèncer de què tot va bé; encara que els malsons i preocupacions no et deixin dormir bé o que l’al·lèrgia et faci entrar tot els mals coneguts i per conèixer.
Si ho aconsegueixes i t’ho creus… tard o d’hora tot anirà bé.

Avui he anat a cobrar els diners de la publicitat. Per aquesta setmana d’entrada no tenen feina. M’han donat un ridícul xec de 36 Euros… He tingut que fer una cua al banc de gairebé mig hora per poder cobrar-los. I quan ja semblava que tot em tenia que sortir malament he passat per una botiga i … he trobat el meu perfum!!! :)
Des d’abans de Nadal que el buscava i no el trobava!!!!
Total, que he cobrat 36 Euros i me n’he gastat 76 en un perfum.
La veritat és que no sóc gaire capriciosa, però aquest perfum m’agrada molt, és molt especial. A més… Que són 76 Euros per un somriure, No?

Si, ja sé que això és una manera com una altra d’enganyar-me; però si funciona, Per què no fer-ho?
Ara em vaig a ficar alguna cosa de música, i seguiré endreçant i reorganitzant aquesta maleïda mini habitació!

Lamentablement, no puc ficar una mostra del perfum… Però el pròxim dia que ens veiem, em podeu olorar… Ok?
Us podria deixar un somriure… però al preu que van, no sé si es poden anar regalant…
Ja m’he decidit… Us deixo això:

Un somriure

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c