Un Petit Apunt Sobre El Dia De Sant Jordi.

Ara em vaig a dutxar i marxo cap al moll de la fusta a la festa d’intermón.

El dia d’ahir va ser un dels Sant Jordis més divertit que recordo. Després de caminar durant sis hores per la ciutat, a pas de tortuga, ens vàrem anar trobant amigues. (Mariona, Magda, Montse, Laura, Claudia, Gemma…)Una birra aquí un altre allà i un parell més i la cosa es va anar animant…

Vaig sortir al matí cap a les 11:00h preparada pel que vingués. Vaig tornar dotze hores després amb un terrible mal de cames, mitja borratxera i l’Empar Moliner!!!

Joanet, ahir me la vaig endur jo, a casa !!

Una foto de les onze del matí

 

nas

i una de les onze del vespre!

Empar Moliner

Com podeu veure ja torno a ser una dona complerta. Torno a tenir nas de pallasso! 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c