UN CLAM CONTRA LA SIDA

Heu anat mai a veure un partit del Barça?.

Doncs aquest post és per fer una crida per tal que el Camp Nou s’ ompli dimarts, dia 30, en el partit contra la sida que enfrontarà l’ equip blau-grana i una selecció mundial. O si més no, per que el mireu des de les vostres cases.

La selecció mundial anirà dirigida dirigida per Cruyff i hi haurà Maldini, Owen, Torres i Barthez, , Nakata, , Lizarazu, Pienaar, Kapsis, o Gronkjaer. entre altres. 8| (No tinc ni idea de qui són, però imagino que són molt famosos)

La iniciativa, procedent del Barça junt amb Metges sense fronteres, TVC i Sport i sota el lema Un crit contra la sida, recollirà fons per finançar el tractament dels malalts de sida de l’ Africa i l’ Amèrica Llatina.

40 milions de persones necessiten ajuda per lluitar contra la malaltia.

El missatge “Tractament per a tots” en espanyol, anglès, francès i català estarà present en els principals suports comunicatius del partit, assegurant així que aquest arriba a tot el món a través de la retransmissió. Els drets de la retransmissió televisada, adquirits per TV3, es cediran de forma gratuïta per lluitar contra la malaltia.

El preu de les entrades oscil·larà entre els 8 i els 28 euros.

:twisted:……..Durant els minuts previs al partit, una coreografia , preparada especialment i de manera desinteressada per la companyia teatral ‘Dagoll-Dagom’. amb la col·laboració de voluntaris. :green: (Uns quants de la blogosfera 8) ) simbolitzarà la falta d’accés a tractament contra la sida i animarà als espectadors des del camp, o a les seves cases, a unir-se en un "crit solidari" amb les persones que necessiten tractament urgent per a poder viure. ….

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c