UN ALTRE PAS ENDAVANT !

Ahir fent uns exercicis de relaxació, en els que em demanaven que imaginés la sensació que vaig tenir l’ultima vegada que em vaig sentir molt estimada; em va donar per pensar en això i vaig veure que no era cap tipus de solució.

El realment important és; Quan em vaig estimar jo, per última vegada de debò? A partir d’aquí he anat fent tota una reflexió dura però profitosa.

Un altre pas endavant. Bé! :)

He notat un canvi molt agradable en mi, des d’ahir al vespre. Avui he fet un munt de coses que feia temps tenia a la meva llista mental de coses pendents, encara en queden moltes, però estic força satisfeta.

Ahir em varen fer adonar que tenia que començar a creure més en mi, en que no ho tinc tot perdut ni molt menys.

És important que em proposi algun objectiu, sinó, perdré encara més temps i energia. He de deixar d’anar com un vaixell sense timó. Crec que ha arribat el moment perfecte per organitzar i decidir el que vull fer el que queda d’any. Acabar alguna de les coses que tinc començades, podria ser una bona solució. No és una idea tant descabellada ficar-me a estudiar i presentar-me als exàmens de setembre, si més no, a un parell d’assignatures. Que per alguna cosa vaig pagar la matrícula.

És impressionant la pujada de moral que he tingut. A veure si demà encara em dura… je je

Crec que avui, tornaré a dormir bé, per fi.

;)   Ptonets

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c