Tranquil·litat i alegria…

 

La tranquil·litat de fer les coses ben fetes és quelcom que realment no té preu.


I el saber que tothom té el que es mereix, tampoc… :)

Gaudir de 2 setmanes intenses amb la teva gent… Solucionar gairebé TOTS el problemes que t’envoltaven, o si més no, tenir-los tots ben encaminats… Quina tranquil·litat!

 

Avui estic contenta. Aquests dies he estat amb gent que m’estimo molt, i que m’estimen. Hem parlat de tot el que m’ha passat darrerament.
Avui, altre cop,  com tota la gent que m’estima i em coneix be, m’han donat el mateix consell… i m’he decidit a seguir-lo:

Vull al meu voltant gent que m’aporti felicitat. Vull al meu voltant la gent que em sap apreciar. No vull al meu voltant gent manipuladora i mentidera. Fora de casa meva. No hi teniu res a fer, ja. Se m’ha acabat la paciència. No vull problemes. Vull solucions! 

 

Avui tinc molts motius per estar contenta, gent a qui m’estimo molt m’ha explicat coses que els han passat durant el darrer mes, preparatius de viatges, de casaments, noves feines, plans de futur.

Hem rigut, he plorat (No he pogut evitar que em caigués la llagrimeta explicant com va anar lo de la Kuka). Hem gaudit d’un dia preciós a l’aire lliure i sobretot de la tranquil·litat de saber que estas entre amics… entre gent que t’estima, et respecta i et diu les veritats tal com son. T’agradi escoltar-les o no.

 

Avui, m’he sentit com un nen petit amb un vol ple de cireres ben dolces.

 

Moltes gràcies, macos. Us estimo molt!

 

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c