Todos somos causa y efecto de lo que nos sucede…

Ahir vaig fer el primer pas per canviar del tot la meva. Estic preparada per fer un gran canvi. Després de molt temps, m’he tret de sobre un lligam emocional que em tenia estacada a un punt en concret. Espero, que a partir d’aquest moment, tot començarà a canviar.

I tot indica que serà així… Aquest matí m’ha arribat a la bustia de correu aquest vídeo. L’he escoltat mentre esmorzava i m’he adonat que tot s’està enfocant cap aquí.
:)

Aquest senyor, no explica res de nou. Res que no sapiguem, però de tant en tant va bé recordar-ho:

Está demostrado que cuando una persona fundamentalmente en su día a día, tiene una emocionalidad positiva, un fragmento de ilusión, de serenidad, de confianza, y eso lo cuida, lo mima, durante el día, la capacidad de su sistema de defensa, llamado sistema de defensa para hacer frente a virus, bacterias y tumores, es sustancialmente mejor que cuando una persona se deja llevar de forma prolongada por la ira, por la desesperanza, por el desaliento o la tristeza…

 

 

“Se tu el cambio que deseas ver en el mundo” (Gandhi).

 

Més del mateix entrevistat pel Buenafuente:
Entrevista a Mario Alonso Puig 1/2 – http://youtu.be/MJfm6ny76Jg
Entrevista a Mario Alonso Puig 2/2 – http://youtu.be/6B2tRO4MU-Q

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c