Somnis eròtics amb final sorpresa.

No us ha passat mai que de cop i volta un dia et trobes somiant amb un bon amic? I a més, el somni no és tot lo innocent que es podria esperar d'una amistat d'anys com la vostre?

Vine..
 
I per si això fos poc, et deixa amb dos pams de nas i unes ganes que et mores???
 

A mi si.

Ahir vaig somiar que un bon amic i jo, ens agradàvem molt… El somni començava mentre ens fèiem petons i carícies, envoltat d'una aura de passió.  Però de cop, la cosa es girava i era com si aquella mena de relació es tornés molt formal. Un Horror: Sa mare corria pel somni.  Ell em retreia constantment que no em prenia la nostre relació en serio, que només estava amb ell per presumir de xicot, que no volia fer l'amor amb mi, perquè  això era l'única cosa que  jo volia de ell… Que sempre havia estat una superficial, i que la meva por al compromís era espantosament ridícula… Que si no em casava amb ell, res de res…
Aquesta situació es repetia en diferents situacions, sempre que estàvem apassionadament liats i a punt de fer l'amor, el mateix. I jo, evidentment que feia cada cop? Tot  i el desig que sentia per ell, agafava les meves coses, donava mitja volta i marxava.

Està clar que quan em vaig despertar, no em vaig sentir gens satisfeta pel somni. A sobre de tenir un somni eròtic amb un dels meus millors amics, em rebutjava per ser com sóc i pretenia canviar-me. (Em deixa amb el calentón i a sobre em critica!! Cal dir que al somni tenia un cos… uhmmmm… he, he, he )

Diuen que els somnis son com un mirall de les coses que ens passen mentre estem desperts.
Que he de pensar d'aquest somni?
Com em torno a mirar al meu amic?

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c