SOMNIS DE CONTES DE LES MIL I UNA NITS

Be, no sé si serà per lo del somriure balena, però ahir vaig estar força activa, (fins que se’m varen acabar les piles).

Mes aviat, jo crec que el motiu de la meva activitat es el sol, que per fi es deixa veure. I també el fet de tenir alguna cosa planejada que em fa molta il·lusió.

Ahir em varen despertar els gats a les 6.30 del mati, vaig netejar el pis, vaig anar a fer la compra, al psicòleg i quan vaig arribar a casa estava tan cansada que no vaig poder escriure ni el post diari, al que, tinc a l’Esteve massa ben acostumat.

El fet es que me’n vaig anar al llit d’hora, però a les 2 encara estava desperta i aquest mati els gats m’han fet la mateixa jugada; a las 6,30 del mati, un gratant la porta per sortir i el petit mossegant-me els peus.

Però avui, a diferència d’ahir; els he deixat sortir, he tancat altre vegada un xic  la persiana i he seguit dormint.

He tingut càlids somnis d’estiu, somnis de contes de les mil i una nits, passatges preciosos, castells misteriosos, sensació de plenitud i felicitat.

Suposo que ha estat per els suaus filets de sol que envaïen tota l’habitació i l’esperança de que avui, si que segur, serà un dia millor.

Ptonets.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d
c