SOBRE VIRUS I INTRUSOS VARIS…

 Sovint la solució dels problemes la tenim davant dels nassos.

Hi han dies en que els problemes venen un darrera l’altre, com perseguint-te i volen–te tirar la tranquil·litat del dia a les escombraries..

Això és el que m’ha passat avui.

Primer de tot, he decidit reorganitzar la meva habitació per tenir-ho tot a mà  per el dilluns que començo a estudiar de nou. He buscat els llibres, apunts, i resums varis que ja tenia fets del any passat , tot i que no tinc gran cosa.

Fins aquí, perfecte.

Ahir em vaig fer un super-horari, amb totes les activitat que tinc previstes fer durant el mes d’octubre, les tutories que tinc a la facultat, l’horari dels tallers de dibuix, massatge i danses del carib, i , les hores d’estudi i lectura a casa, que li tindria que dedicar a cada assignatura. Per a veure-ho més clar he pensat que l’imprimiria i me’l penjaria a algun lloc davant dels morros.

Dit i fet començo a imprimir…..

oh…No agafa el paper….

Ho torno a provar…. res

Tercer intent…..no hi ha manera…..

Bé…comencem bé el dia… jo això ho tenia que solucionar com fos, agafo l’impressora i me l’emporto al terrat i començo a desmuntar-la. De cop me’n adono que hi ha com un clau encallat al lloc per on tindria que passar el paper; no em tallo ni un moment, la giro i començo a sacsejar-la tan violentament com he pogut… Senyor…. estava plena de virus varis.

No hi havia un clau… hi havien dos "tacos", el clau, trossos de guix i pintura, pels de gat i gos… Pobre impressora…. Després d’una bona neteja funciona suau com la seda…je je

L’altre mal rotllo… Quan reorganitzava l’habitació, sense voler li he donat una forta estrebada al cable del telèfon, al cap d’una estona me’n he adonat que no tenia connexió.

Jo, sense internet!!! OOOoooooohhhhhhh!!!

M’ha costat lo meu trobar que havia passat, mirava totes les connexions i tot correcte, ho he muntat i desmuntat tot tres vegades…al final ja gairebé decidida a anar a comprar cable i fer-ho tot de nou, m’ha donat per desmuntar-ho per últim cop, Hi havia un cable trencat, però no de la punta com seria normal, molt més al mig. M’ha donat per estirar-los i m’he quedat amb un a la mà….

Ja està, arreglat… Tots els problemes fossin tan fàcils de solucionar!

Una estrebada i una sacsejada i alehop! Endavant!

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c