Sexe Salvatge.

Avui he anat a parar a una plana on parlaven sobre animals i m’’ha fet molta gràcia un article que parlava del sexe animal.

Un Sexe animal què no és tan diferent al dels humans, com a vegades pensem.
Volia ficar l’’enllaç a la plana, però ara no el trobo. Si més tard el recupero, ja l’’afegiré.

L’’article venia a dir que:
Els animals més promiscus a part dels humans són els bonobos, que no tenen conflictes morals.
Els més agressius són alguns insectes com el grill de l’artemísia, que té uns ceps horrorosos que poden partir per la meitat a la femella, o alguns abellots i vespes, molt salvatges.
Els més afectuosos: els felins, encara que després de l’aparellament s’emboliquen a urpades.
Els més resistents sembla que són els rinoceronts; poden tenir un coit d’hora i mitja. Això ha donat peu a la llegenda falsa que la seva banya augmenta la potència viril. El que no es diu és que poden arribar-ho a fer només un cop a l’any.
Els més fidels: els albatros s’aparellen per a tota la vida i si un dels dos mor l’altre no refà la seva vida ni es torna a aparellar.
Els més misteriosos: els peixos abissals. La femella és la gran amb el fanalet al front, i els mascles són petits paràsits que té dins, però no se’ls ha vist copular, perquè és molt difícil estudiar-los a aquestes profunditats.
Els més dramàtics són els que acaben amb la mort d’un, normalment el mascle; molts insectes, que o se’ls menja la femella, com la mantis; o que moren, perquè només tenen aquesta missió.
Els més simpàtics: els ximpanzés. Quan la femella entra en zel emet una olor que es percep a centenars de metres i tots els mascles dels voltants vénen, es col·loquen en fila i esperen el seu torn.

 

Si tornéssiu a néixer com animal. Quin us agradaria ser?

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c