S.O.S.

No sé a qui vull enganyar…. Porto dos dies allà i ja m’està superant; no se si podré aguantar tota la setmana.

De ben segur es que la gent que està amb mi, deu flipar, tinc una memòria igual a la de un peix : 3 segons.

Avui ha estat un dia horripilant!!! :?

Tot ple de criatures!!!  :evil:

Avui tot eren escoles. Plovia, feia un fred increïble, per culpa del vent que passava, i encara sort que estic a una de les exposicions de la Haima!!!

Un munt de problemes tècnics que t’hi cagues; els informàtics que treballen pel fòrum, (seran molt guapots… :twisted: ), però no solucionen gaire res…  :evil:

Estic molt cansada…Quan estic allà, aguanto força be el contacte amb la gent; però a l’hora de plegar de debò que n’estic mes que farta.

Avui, ben dinat a sortit el sol i m’he obligat a donar un passeig per la zona que no coneixia, però encara no he anat a cap exposició i ni tan sols m’he mirat les de la Haima, només les que estan a prop de la nostre. :redface:

He fet fotos. Estan fatal, per que el meu pols no era l’adequat (jejejeje) Però al menys qui no estigui per aquí a prop podrà fer-se una idea del que hi ha allà dins. Les he col·locat en un àlbum, per si les voleu veure.

Avui mes que mai, Aquest Peix anomenat “Donot (total_fat)” necessita una paraula amable, una abraçada i un bon massatge. :twisted: (Els meus gats a part de Miau no saben dir res mes, i el màxim de massatge que puc esperar d’ells , son les mossegades que em fa el petit als peus :mad: )

Adéu amics. Fins aviat.

Firmat: Donot “el pececito solitario”

Ptonets de peix… :o    :'(

Tot plegat son coses de l’edad….jejejejeje :rolleyes:

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c