Respirar Profundament I Endavant!

Ja tinc la bossa preparada i tot a punt per marxar.

Tenia por d’adormir-me. Cada dia em desperto súper d’hora, però només falta que m’hagi de llevar a alguna hora en concret, per què em quedi adormida fins l’últim segon. A les 9 he d’anar a la psicòpata (psicòloga) i després, al migdia, cap a Ripoll.

Aquesta setmana marxo i no sé quan tornaré. Tot depèn de com vagi la feina. A mi m’agradaria tornar a estar aquí com a molt dimarts o dimecres, però ja veurem com va tot.
Per si de cas, a la bossa, he ficat força roba, l’Ipodtito, càmera de fotos, dos llibres, un cd-live de linux i milers de coses més que no sé per què m’emporto.
Sempre faig el mateix, amunt i avall amb el tren, carregada com una mula, i un cop allà, estic tant cansada que només faig servir la roba de la feina i el llibre…

Estic nerviosa… Aquest maleït pis no s’acaba mai. Cada vegada que hi vaig surten problemes nous i ja pateixo per què em passarà aquesta setmana.

Però bé; agafar aire, respirar profundament i cap allà; o fer el que deia en Josep Payo, al seu apunt d’ahir: per començar el dia amb energia, !

Surya Namaskar

Si més no, en plena onada de calor, jo estaré al Pirineu, a la fresca…
(Les fotos són d’aquesta web).

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c