QUIN DIA MÉS AVORRIT…

Ara que la Claudia torna a estar aquí, la meva vida és un xic més animada.

 

Encara que aquests últims mesos poc a poc ha anat millorant, ara ella em ve a veure o quedem per donar volts. Aquest migdia hem estat fen el seu currículum i havíem quedat per aquesta tarda a les 18.00

M’he adormit.

M’he estirat al llit poc després de les 15.00 i m’he despertat a les 18.15… Sóc una impresentable! 

Hem quedat per demà al migdia..

Està bé tornar-la a tenir aquí, però com sap que he estat tant malament aquests darrers mesos, ara se li ha ficat al cap buscar-me xicota o amiga o el que sigui.

És la reostia, li ha donat el meu mail a una amiga seva que vindrà a passar uns dies aquí, em volia fer parlar amb ella pel msn, i li ha donat l’adreça del blog. A mi no m’importa conèixer a ningú, però em fa sentir molt rara el saber que algú parla de mi amb una persona que no conec i amb la imaginació de la Claudia em fa por i tot!   (Teresa… Hola!! ).   ;) 

Ja sabeu que a mi m’encanta conèixer gent, i també sabeu que sóc una mica exigent amb la gent que conec. No m’agrada parlar per parlar… m’agrada parlar i escoltar coses interessants, es ha dir no sé per que estic escrivint això, per que és una burrada.

Bé, que avui ha estat un dia tonto i avorrit. O més ben dit, que avui estic tonta i avorrida. Per que el pobre dia no té culpa de res.

Pero llegint els blogs de la gent sembla que tothom està si fa no fa, doncs tothom parla del mateix. Del firefox.

Apa! Crec que torno al llit…

Tornant al tema d’abans…. una mica de sexe no m’aniria malament…per l’avorriment d’avui, dic. 

L’acudit l’he copiat del blog de l’acu, crec que el va penjar el dia que vaig presentar la meva balena en societat. 

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c