Plastic & Cartoons al “Young Program” d’Amics del Nepal – Kathmandu

Català y Castellano. For English or another lenguage, plesase use the translator :)

Fa us dies, seguint am la rutina d’aprofitar els dies festius per fer taller fora de les escoles, vaig estar a la oficina d’amics del Nepal a katmandu i vàrem fer el taller dels plàstics amb joves que han rebut i reben el support d’amics del Nepal.

Va ser una experiència diferent. Fins ara havia fet aquest taller amb nens de 6 a 15 anys. Els alumnes que vaig tenir en aquesta ocasió eren de fins a 20 anys! :)
Vàrem dibuixar dibuixos més complexos i adequats per l’edat adulta, i els vaig animar que a més de jugar amb els volums i perspectives. Integressin a les fotografies les persones que passaven per allà davant. Us deixo una mostra de imatges al final.

Plastic & Cartoons en el “Young Program” de Amics del Nepal – Kathmandu

Hace unos días, siguiendo con la rutina de aprovechar los días festivos para hacer talleres fuera de las escuelas, estuve en la oficina de “Amics del Nepal” y hicimos el taller de los plásticos con jóvenes que han recibido y reciben el apoyo de esta organización.
Fue una experiencia diferente. Hasta ahora había hecho este taller con niños de 6 a 15 años. Los alumnos que tuve en esta ocasión eran de hasta 20 años! :)
Hicimos dibujos dibujos más complejos, mas adecuados a la edad adulta, y los animé a que además de jugar con los volúmenes y perspectivas. Integraran en las fotografías las personas que pasaban por allí delante. Os dejo una muestra de imágenes:

 

 

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut, Podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs, you can “like” my facebook page! :) ↓

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c