PhotograPhas – Fotografia en femení.

Això pot portar guerra,  ho sé, però  per mi està clar, que el món de la fotografia ha estat sempre molt marcat pels homes i encara a hores d’ara per cada fotògrafa famosa, hi ha molts més homes.

Per això trobo que té encara més merit la feina de la persona que us ensenyaré avui. (persones que al final del post n’hi ha més)

Avui no us parlaré d’un fotògraf en concret,  ni tan sols d’una fotògrafa i la seva obra. Avui us vull ensenyar aquest blog de fotografia on s’hi pot trobar un munt de fotògrafes d’arreu del món increïbles!
No sé exactament quants posts porta escrits la Sevillana Lu Muñoz (fotògrafa) però us asseguro que està fent una feina fantàstica amb aquest blog. Porta des del 19 de març del 2010 escrivint i mostrant el treball d’un munt de dones darrera la càmera.

Em fa realment enveja! Molt bona feina!

Visiteu-lo, segur que us agradarà!

photographas

Sobre el blog, he trobat a faltar una manera més fàcil de navegar entre article i article, (fletxetes per anar al següent article, per exemple) i un calendari o llistat d’arxius o alguna cosa que facilités anar a un punt en concret del blog i t’evités anar tornant a la pàgina principal cada vegada (Perdoneu, deformació professional… aquí criticant webs!  ;) )

El més important!!

Web de la Lu Muñoz: http://vectoraestudio.com/
Flickr: http://www.flickr.com/photos/vectorafija/
Aquí podeu llegir una entrevista a la Lu:  http://troyacreativafoto.blogspot.com.es/

Blog PhotograPhas: http://www.photographas.com/

 

I el que us deia al principi!

He trobat aquest altre blog, on també hi ha un munt d’articles sobre fotografia i dones. Molt interessant també: http://www.mujeresfotografas.com/

Segur que n’hi ha més, no els he buscat, però si en sabeu i m’ho dieu, els afegeixo!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c