ORGASME.

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!!
Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

 

M’he anat ficant poc a poc a dins, estava calenta, i no volia cremar-me.

 

Un cop estirada he deixat que m’envoltes amb la seva escalfor, gaudint a fons de la sensació d’estar abrigada per una càlida i suau carícia.

 

M’ha vingut al cap l’últim cop que vaig estar amb ell, tots dos dins…aquí mateix.

 

No ho he pogut evitar, m’he començat a acariciar…

 

M’encantava sentir el tacte de la seva pell, ensabonar-lo era excitant com qualsevol cosa que fes al seu costat. De l’ensabonada ja vàrem passar a les carícies més passionals i sexuals, petons, mossegades; agenollar-me davant seu i començar-me’l a menjar… Primer passant-li la llengua molt suaument per la punta, per poc a poc anar envoltant més i més el seu membre amb la meva boca… Notar les seves reaccions, i seguir jugant amb el ritme…fent-lo patir. .. – Arribat aquest punt ja he desenroscat el telèfon de la dutxa i he dirigit l’aigua a pressió cap al meu clítoris .

 

He recordat com em demanava que parés o es correria…i si; parava un moment per tornar-hi tot seguit, una suau mossegada.. una llepada i ben endins, jugant amb la meva llengua …mentre la meva mà m’ajudava… fins que es va córrer a la meva boca… -He obert mésl’aigua freda i ara, a part de ser la pressió mes forta, el contrast amb l’escalfor de l’aigua de la banyera encara feia mes gustós el plaer… – Després m’he imaginat als braços d’una dona, el tacte suau d’una pell femenina…Una dona imaginaria, desconeguda, amb un rostre lleument familiar i una boca somiada… com deu ser la seva pell?

 

El meu grau d’excitació ja era tant elevat que he començat a ajudar-me amb la punta dels dits , fregant el clítoris molt ràpidament fent cercles , mentre la pressió de l’aigua arribava on jo no, he tornat a pensar amb ell, en com em penetrava, en la passió que hi havia entre nosaltres…desitjava sentir-lo dins… -fins que ha esclatat dins meu un torrent de sensacions electritzants i màgiques i m’he deixat anar flotant plena de plaer dins l’aigua. Ha estat llarg i intens, m’he tingut de ficar de costat, flotant dins l’aigua i amb les cames ben premudes per a poder aguantar tant de plaer…

 

Pfffffffff….amb banys així…Qui necessita res més?

 

 

Ara ja puc anar a fer migdiada tranquil·la….

;)

 

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c