NO SERVEIXO PER RES.

De cop i volta no tinc temps…Ni temps per a suïcidar-me ni per actualitzar el blog. Crec que necessito unes vacances…

Estic ocupada… molt ocupada, estic fent un munt de coses i quan arribo a casa lo que menys ganes tinc de fer, és escriure-les. Després de tant temps d’inactivitat, em sento esgotada per fer un parell de coses diàries.

Dissabte vaig començar al gimnàs, em noto trossos del meu cos que ni sabia que existien.

El diumenge vaig sortir… realment no tinc mesura… Vaig tornar a casa a les set del matí.

Vaig anar a Cluba. És un club femení que ofereix un molt bon ambient per a noies. Tots els diumenges a la tarda a la sala FELLINI, compten amb 2 sales: clubaelectrónica i clubahits.
Nenes…Busquen talents femenins! Si cantes, ets dj, etc… pots actuar a CLUBA! Si hi
esteu interessades podeu escriure a clubfemeninocluba@hotmail.com

Bé, després de Cluba, vaig anar a un altre lloc, però ni recordo com es diu.

Avui he tingut que anar a l’atur, aquesta tarda vaig a un mini taller sobre software lliure i el dijous sobre linux…je je je… La setmana que bé intentaré aprendre com dimonis configurar el router que tenim a casa mort de fàstic dins la caixa, i a veure si per fi puc passar de Microsoft.

Clar que primer he de formatejar el Pc i per fer això he de gravar el munt de pelis i musica que hi tinc… Ara si algú em deixés un disc dur portàtil… m’estalviaria molta feina…

Bé, vaig a endreçar aquesta mena de selva en què s’està convertint la meva habitació i abans d’anar al curs aquest intentaré fer una migdiadeta.. És què… Entre el cruiximent i la ressaca que encara porto del diumenge! Doncs això… Que no serveixo per res! ;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d
c