NERVIS

Ahir vaig apurar massa l’estona, i el meu sistema nerviós ho ha notat.


A part de que aquesta nit gairebé no he dormit, aquest matí he oblidat de prendrem la pastilla i quan per fi me la he pres, els nervis ja estaven fent bestieses pel meu cos.

A demés, aquest matí just abans de marxar he mirat el correu i he llegit un mail, molt per sobre, que m’ha fet molta il·lusió, però que estava ansiosa de contestar i no tenia temps per fer-ho. I m’he passat tot el matí, desitjant arribar a casa per llegir-lo en calma i contestar-lo.

Al final, com no hi havia gaire feina, i totes notaven que estava molt nerviosa, m’han fet marxar cap a casa a les dues en lloc de a les tres.

Em falten moltes coses per veure del fòrum, però per el que varen dir ahir, m’han allargat l’acreditació fins el dilluns, tot i que ja no he de anar a col·laborar amb ells. I estan interessats en que hi torni més dies. Es ha dir, que ja tindré temps de veure’l mes endavant.

Ara descansaré una estona i desprès faré alguna cosa amb els meus cabells…

Us deixo una foto d’un soldat plantat, d’aquests que com diu el Sergi al comentari del post d’ahir, no es poden fer…però es fan.

Ptonets, desprès faré unes visites pels vostres blogs.

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c