MERAVELLES DE LA NATURA

Aquesta nit el vent ha bufat fort.

Al aixecar la persiana aquest matí, l’esplèndid dia que començava m’ha fet veure clar que ja anava sent hora de fer alguna cosa al jardí i al terrat.

A vegades les coses que no faig en 6 mesos em veig obligada o impulsada a fer-les en un matí.

A primera hora he anat a fer la meva visita setmanal a la psicòloga, tornant cap a casa he comprat sorra per les plantes i pels gats i quan he arribat m’he ficat a cavar el jardí com una desesperada. (No sé que em passa des de fa unes setmanes però torno a estar molt nerviosa. Sembla que cada dia més. Avui estic histèrica.)

He tret tota la merda que hi havia, (literalment…tres gats i un gos…), he cavat buscant a la Sisi  (Ciclamen) de l’any passat i prodigi de la natura…estava viva i a punt de rebrotar.

L’he plantada en un test i he trasplantat la que em vaig comprar fa un parell de mesos.

Després he tingut que desmuntar la Carpa que hi teníem des de l’estiu…i això no ha estat del tot voluntari… i ha estat el veritable motiu de tota la meva activitat matinal. Mireu l’aspecte que tenia el meu terrat quan n’he llevat:

Ara només falta que m’entrin ganes de llençar-la a les escombraries…però al menys ja no està al mig.

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c