La Senyora De Les Cireres A Les Orelles!

Aquest barri m’agrada. S’hi viu un ambient de poble considerable….Vas pel carrer i la gent et coneix. Com cada poble té els seus personatges claus; els famosos, els anònims però fantàstics… les nenes maques…

Estic buscant pis de lloguer.

M’agradaria trobar-ne un que pugues pagar jo sola. Amb una terrassa o balcó gran, perquè els gatets puguin prendre el sol.
Clar que si tenim en compte que tinc un munt de coses a pagar del pis de Ripoll i que estic buscant feina nova per què la que tinc ara no m’agrada… em fa quedar en una posició molt difícil per aconseguir-ho.
Però bé. Pensarem positiu…. i ho aconseguiré.
De moment us deixo una foto que vaig fer ahir a la tarda al meu barri: La senyora de les cireres a les orelles!

Cireres

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c