La Llei De La Gravetat Es Pot Aplicar A Tot?


Cap a 1679, Newton va verificar la seva llei de la gravitació universal, de la qual va deduir la força gravitatòria entre la Terra i la Lluna i va demostrar que era directament proporcional al producte de les masses i inversament proporcional al quadrat de la distància, multiplicant aquest quocient per una constant anomenada constant de gravitació universal.
(Text tret de la Viquipèdia)

La coneguda llei de la gravetat no falla. Tot el que puja, baixa. I Jo no soc cap excepció.

No és que m’hagi enfilat a unes escales i hagi caigut. No! És que m’he enfilat a un ritme de vida que no puc seguir i al final també he caigut.
Mira que em passo la vida repetint que el més important per mi, és anar al meu ritme i estar tranquil•la… Però no sé com, els esdeveniments m’envolten, m’empresonen i m’arrosseguen com si d’una riuada es tractés. Després, de cop i volta, m’he d’agafar on puc i intentar salvar-me.

És la suma d’un munt de coses:

  • Ja no tinc feina
  • El curs que volia fer no comença fins setembre.
  • El meu ritme de vida ha canviat i trobo a faltar la meva tranquil•litat.
  • El pis de Ripoll, que tot i haver fet molta cosa, encara no està acabat.
  • Abans d’ahir vaig cometre l’error de llegir els posts que havia escrit l’any passat per aquestes dates i em vaig adonar que no era tant diferent.


No sé si és correcte tot el que penso, però crec que he d’estirar fort del fre de mà i disminuir radicalment la velocitat, encara que això impliqui donar un tomb.
He de tornar a recuperar el ritme que estava portant fa uns dies.
He d’aclarir el meu cap.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c