JO HE VINGUT….HO PROMETO.

Tenia tota la intenció de venir a la 1 al triangle; però, per coses d’aquestes que passen molt poques vegades a la vida, no he acabat de arribar-hi.

Diguem que m’ha sortit feina….

Però, quan he acabat la feina, prometo que he vingut.

Es mes, estic convençuda que m’he creuat amb vosaltres; però com no os coneixia…

Jo, anava cap al Lactuca i m’he creuat amb un grup de gent, que no se per que m’ha resultat familiar,  He tingut la  sensació de que éreu vosaltres,(No se si per que alguns del grup m’han mirat…)  però he seguit fins el restaurant per mirar si encara éreu allà . He arribat , a las 4.30 mes o menys… i m’han dit que acabàveu de marxar.

Que mala suerte la mia…………………….

Prometo venir a la trobada de la setmana que be, però ja aviso que arribaré a les 4.30…..

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c