Injecció De Moral.

Ahir va ser un dia de retrobaments i fantàstiques coincidències.

Vaig començar el meu curs de dansa del ventre (Si se li pot dir així al que jo feia!) i allí em vaig trobar la professora de reiki que també el fa.
Hem quedat per fer la iniciació en els dos propers símbols.(Hon-Sha-Ze-Sho-Nen i Dai-Ko-Myo) el 18 i 19 de Novembre i el 2 i 3 de desembre. Si hi ha algú interessat en venir, que m’ho digui i li donaré detalls de preus i lloc)

I per la tarda em vaig trobar un dels meus millors amics de Mallorca treballant a una perruqueria a la que a vegades vaig… Fantàstic!!

Ja anirà bé aquesta injecció de moral, per què avui serà un dia d’acomiadaments. Demà marxa la meva millor amiga a viure altra vegada cap a Argentina… i això em fa pensar, sobre el sentit de la meva vida ara mateix.

Com no trobi alguna cosa que m’estaqui a aquesta terra abans del febrer… (feina, pis, amor…) Crec que jo també faré el salt i marxaré.

Dansa del ventre

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c