Fent coses rares….

 

A mi cada any em dona per fer coses més rares…. A vegades em pregunto quin dia deixaré de sorprendrem a mi mateixa i tindré la vida tranquil·la que sempre he volgut tenir (Ara que ho dic…això no sé si és massa veritat….)

Ara què per ordre dels meus amics ja he celebrat els 23 (..No em van deixar celebrar els 100 anys…). M'ha donat per córrer.

Eix… No malpenseu, córrer de debò….

 D'aquell córrer que fas amb roba esportiva i suant com una desesperada!  Si, ja se que hi ha qui intenta altres histories amb roba esportiva… però no és el cas. (Tot i que aquell experiment es va quedar a mitges).
Total,  com deia, que ja he anat a córrer tres dies i avui serà el quart i la veritat es que segueixo sense veure-li la gràcia al fet de córrer per no atrapar res. Em podrien posar alguna cosa agradable davant per que intentés atrapar-la, no? Un pastis de xocolata… o xocolata amb taronge… o uhmmm… altres coses….

Voleu que us digui una cosa…Se suposa que córrer aprima, però a mi de moment la única cosa que em fa, és obrir-me la gana i despertar-me a mitjanit amb rampes a les cames!!

Apa, què ja estic buscant excuses! Vaig a engalanar-me i cap a fer esport!!

Bon cap de setmana!!!!

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c