ET FAN POR ELS FANTASMES?

A mi, segons quin tipus de fantasma em fa molta por.

Crec que hi han varis tipus diferents i que no tots són igual de perillosos. Els englobaré en tres tipus, encara que existeixen moltes variacions.

Hi ha el fantasma (molt comú a la xarxa) que parla, parla i parla;(es repeteix) però no se’n entera de res, aquest personatge sol anar de lliberal i tal, però la veritat és que ha estat educat en un col·legi de Maristes i si mai l’arribes a veure, te  pinta de  catequista i és molt fàcil de detectar.

Un altre tipus són els que son fantasmes per naturalesa, però són bona gent, són xulos xq s’ho poden permetre, el seu horòscop sol ser Gèminis o similar, i de debò que els envejo. Tenen classe i sort.

El tipus que més por en fa, és, com és normal, el fantasma desconegut… (Davant d’aquest tipus de fantasma l’instint em fa treure les meves armes més perilloses.)

És Aquell que no saps per on agafar-lo…que no saps si fa broma o parla en serio…

Que t’agrada i et dona bon rotllo per un cantó. Per que és molt agradable, amorós, eròtic  i sexi quan vol, sembla fins i tot un fantasma atent  i amable.

Però se’t encén la bombeta de perill . És simpàtic però té mal geni. És molt agradable però no és de fiar. 

Infidel, mentider, vividor… Tot un senyor fantasma….o no? 

Demà si el temps ho permet, parlarem de follets…(o no)….Doncs demà de 19’00 a 00’00 tornem a tenir col•laboració al fòrum.!!!

 

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c