EN VULL MÉS

Comencem de nou una setmana més.

Espero que aquesta no estigui tant carregada de activitats com la setmana passada. Que a part de ser encantadora i molt divertida ha estat esgotadora.

Dilluns al matí de compres, em truquen del fòrum; si puc anar-hi cada tarda, els hi dic que si i de dilluns a dijous hi vaig cada tarda.

Dimecres, Sopar a casa en Denke; Vi, molt vi, no tinc mesura. Arribo a casa tard i ben marejada. Però ben Feliç

Dijous em desperto amb una ressaca fenomenal, dinar i fòrum. A la sortida una copeta amb amics i sopar a la verònica (les cambreres no hi eren). Altre cop ben feliç a casa…

Divendres bloggers cap al forum, va estar bé, molt divertit. Després una copa amb més bloggers i a dormir ben feliç.

Dissabte estic totalment morta…no puc anar al fòrum, però si al mercat de la musica viva de Vic. Molt bé…. tornem de matinada i ens apalanquem d’oKupes al chill-out de la estherilla. Dormim unes 4 o 5 hores (ni idea) i cap a casa Super feliç.

Diumenge….arribo a casa em menjo dues peres i un tros de síndria i em fico al llit… Dormo fins a les 19.30h. contesto un parell de mail’s dels bloggers i a les 21.30 torno a dormir la mar de feliç fins a les 10 del matí d’avui….

Ha estat o no increïble la setmana?

Sabeu que?… …. En vull més…..

Bloggers participants: Esteve, Bicho, Salva, Estherilla, Berta, denke, Donot i amb la col·laboració especial de varis amics dels esmentats bloggers.

Patrocinadors: Fòrum de Barcelona, Heinecken, estrella damm, whisky-peach, Vins varis, Martini  i molts d’altres…

Agraïments especials als conductors del diferents dies, a la família de la casa on vàrem fer el sopar i com no, al chill-out de la Esther…

                                                                                                     

Plans confirmats per a aquesta setmana: Visita guiada per especialista a la exposició:  “Sexe a la Pedrera” i cap de setmana a tremp a jugar al “enredos”…jejejeje

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c