EM SENTO BÉ!!!

No sé si tinc un “subidón” per la lluna i l’estiu o és que realment m’estic posant les piles.

Estic molt activa, potser massa i tot. Aquesta setmana ha estat mogudeta: metges varis, caminades, pintar a casa i des de ahir fins diumenge altre cop de cooperant al fòrum per les tardes. Però a més a més vida social als vespres.

M’he retrobat amb gent a la que no veia fa molt temps, la meva millor amiga a Mallorca ha vingut a viure a Bcn i ara que ens hem trobat…em faig por!!! Potser ja va sent hora de que comenci a sortir de festa de tant en tant… :D

Em sento bé!!! És genial. Crec que feia molt i molt temps que no deia això, i més encara, que no em sentia així de contenta sense cap motiu en especial, senzillament crec que dins el meu caparró s’ha encès la llum de: “Gaudeix d’aquestes setmanes de llibertat com si d’unes vacances es tractessin, que potser tornaràs a la feina”

És curiós. Fins i tot m’han passat coses aquests dies que en un altre moment m’haurien enfonsat i no els hi he fet cas – “No pot ser? doncs molt bé, un altre vegada serà i si no…doncs mala sort!” – ha estat la meva actitud durant els darrers dies i de debò que no em preocupa massa…

Lo que realment em fa por és que no és la primera vegada que em sento així, i ja se sap… com més a dalt puges, de més amunt caus.


Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c