EL PETÓ.

Existeixen un numero infinit de modalitats de petons. Tant per la seva duració com la forma de fer servir els llavis i les parts interiors de la boca: la llengua i les dents.

Em tornen boja els teus petons, ni que sigui imaginant-me’ls, tant diferents uns dies dels altres…com tu: polifacètic, canviant, misteriós, inestable…

Hi han petons que transmeten tendresa, altres passió, confiança, seguretat i molts sentiments més. Són veritables vehicles que transporten sensibilitat i erotisme de  boca a boca  o qualsevol altre punt del cos.

Sentir els teus llavis, o tan sols l’escalfor dels teus llavis a prop meu em fa despertar tota la passió que porto dins i em fa tremolar de plaer.

Unir els llavis és la clau amb la que s’inicia i és donen les primeres passes de la intimitat, tot i que molt sovint, els petons venen precedits de mirades o suaus carícies buscant complicitat.

Llepar-te les mans, els dits, la pell que els separa, els peus, qualsevol part d’aquest cos que m’erotitza … és quelcom que proporciona un plaer inigualable.

Un petó resulta tant agradable de donar com de rebre i per aquest motiu, per regla general, cada petó que és dóna, és retornat amb el doble d’intensitat.

Els teus mugrons … molt sensibles als petons, el melic, el coll, el front o els genitals, m’encanta petonejar-te i sentir aquella mena d’electricitat a la llengua com a resposta sensorial dels meus petons.

La intensitat dels petons ens porta a deixar anar els impulsos més incontrolables i la passió els torna en petites xuclades i mossegades, delicioses mossegades que m’agradaria sentir ara mateix, als llavis, a la llengua, a les orelles, i per tot arreu…

Els teus llavis, com veus m’aporten fantasies per parlar-ne força estona, i per poder seguir desitjant el seu contacte amb la meva pell.

De moment avui ho deixo aquí, demà continuaré, però no per escrit. Vull un petó teu.

O millor encara… vull…  “El Petó” …

;P

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c