DUBTES EXISTdipALS.

El fet de tenir un dip, per a mi, és quelcom molt gratificant.

Tot i que el meu dip és molt personal i explico coses que potser no explicaria a ningú si no fos per això. Em trobo que ja sóc… com massa pública…

No sé com explicar-ho… No m’agrada que m’encasellin i crec que aquí m’està passant.

De mi s’espera que escrigui un tipus de post en concret? Jo intento, a part del dia a dia que és la realitat de la meva vida, escriure coses que desitjo, que m’han passat o imaginat.

Per altre banda, ara, després de 10 mesos, conec personalment a molta de la gent que em llegeix; que és fantàstic, perquè me’ls estimo molt i han donat un nou alè de energia i amistat a la meva existència; però que m’obliga a anar en compte amb el que escric per a no ferir-los o preocupar-los.Com el dia que vaig escriure el post m’enfonso a la banyera i fora d’ella… que al moment va començar a sonar el telèfon, tots ells ben preocupats per mi. Cosa que agraeixo molt, de debò… Però que ara, aquests dies que estic com depressiva, està fent que hi pensi molt… No vull deprimir a la gent que m’estimo, i a vosaltres us estimo molt..

Suposo que això ens deu passar a tots, i ja sé que si no vull que ho llegeixin, no tindria que tenir un diari publicat a internet…

Però, necessito explicar moltes coses, no em serveix el sol fet d’escriure-les, necessito saber que en realitat els meus escrits són una conversa… que els hi estic explicant amb algú i que aquest algú, m’escolta, em comenta el seu punt de vista de les coses, m’anima a seguir en moltes ocasions… i em dona el seu recolzament en gairebé totes.

Total… que estic molt contenta de estar cada dia un xic més a prop de tots vosaltres i que si estic depre, el que he de fer, en lloc d’escriure tonteries, és sortir de casa i anar de festa amb vosaltres. Coi!

A més, quan vaig començar a lamevaweb vaig dir que no volia seguir escrivint coses tristes, No?

Doncs Apa!!! Alegria i bon humor… Que la vida són dos dies…

Berta !!!……demà …. plataforma?

S’hi apunta algú més?

La Magda no hi estaria interessada?

Apa Genteta, si no heu marxat de Barna, anem a sopar i de festa!!!

Després no vingueu dient que no avisem…

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c