Dimecres 11 de juliol.

La setmana entrant és el meu aniversari.

 


L’any passat vaig celebrar-ho per primera vegada a la meva vida… (època adulta) i aquest any, tot i que jo volia… crec que no podrà ser.

Diumenge marxo cap a L’escala i m’hi estaré allà tota la setmana. De dilluns a divendres assisteixo a la universitat d’estiu de Girona a fer un curs, relacionat amb un portal web, amb el que col·laboro per motius de feina.
Dissabte a més, segurament, treballaré a L’Escala. Necessito guanyar més diners i estalviar per pagar deutes i tenir diners per les meves vacances al setembre.
Així que, tornaré diumenge com a molt d’hora. Em quedaré sense celebracions… sense regals… sense totes les mostres d'afecte i estimació que es reben en dies així… :(  I jo que ja tenia una llista de desitjos feta, per tal què la gent no em compres qualsevol cosa, si no coses útils per anar a fer el camino!! Hehehehe…. ;)

Bé, Encara no hem arribat a cap acord sobre les condicions econòmiques amb el “jefe” de L’Escala. Si no m’interessa el que m’ofereix per treballar divendres i dissabtes allà. Em quedaré a Barcelona que estaré més tranquil·la!!

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c