DEMÀ DEIXARÉ EL TABAC. (POTSER)

El métode Larson.

Aquest any si!. Que us sembla?

Abandonar el tabac acostuma a ser un dels bons propòsits que els fumadors es fan a primers d’any. TV3 ha preparat dos programes especials presentats per Miquel Calçada, que volen ajudar i convèncer els telespectadors que poden aconseguir-ho. Només cal seguir el mètode.

Miquel Calçada fa un any que va deixar el tabac i ara explicarà el mètode que l’ha ajudat a aconseguir-ho. El sistema es basa a fer una sèrie de reflexions sobre el fet de fumar i arribar a la conclusió que deixar el tabac no és un sacrifici, sinó un alliberament. En cap cas es vol culpabilitzar el fumador, ja que el que és dolent és el tabac, no la persona que fuma.

No ho he intentat mai. Mai m’ho he proposat,  però m’acabo de mirar el programa que ha fet en Miquel Calçada i gairebé m’ha convençut.

Bé, gairebé no, però espero que ho faci demà amb la segona part del programa.

El mètode que ens està explicant el Miquel als milers d’espectadors de tv3 es basa en 7 punts. Dels que de moment avui només ens en ha explicat 4:

1 – Sóc fumador….(acceptació)

2 – Sóc addicte al tabac… (Malaltia)

3 – Em maltracto i ho sé… (Sadomasoquisme)

4 – M’agradaria deixar-ho… (Convenciment)

Alguns dels avantatges de deixar de fumar, se suposa que són:

Recuperar el sentit del gust.

Poder córrer i fer esport.

Estalviar diners.

Lo més curiós ha estat que a mig programa m’he fumat un cigarret, però gairebé m’ha sentat malament.

Ens ha fet un test per saber fins a quin punt som addictes i a mi, m’ha sortit gairebé la màxima…. 7 punts … Dependència moderada.

Després m’ha trucat en Rafel i curiosament també l’havia mirat; la seva dependència és més gran…. Cosa que no calia fer un test per a saber-ho, però m’ha fet gràcia!

Segurament és una tonteria, però demà me’l tornaré a mirar.

Estaria bé deixar de fumar.

Ara en fumo un altre…..

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c