Cura De Desintoxicació.

Tenir una personal additiva té molts inconvenients, encara que a vegades també té el seu cantó positiu.


El meu bloc és un reflex clar del que la meva personalitat pot aconseguir. Dia, darrera dia, he estat escrivint, amb constància, tota mena de coses que em passaven pel cap.
Gairebé a diari, fins fa unes quantes setmanes…

Ho reconeixo, estic seguint una cura exhaustiva de deshabituació.
De moment he aconseguit deixar d’escriure convulsivament, a la meva llibreta, qualsevol cosa que passi al meu voltant. I el més curiós i increïble; he aconseguit estar gairebé quatre dies sense connectar-me a internet.

En què està basada la cura que segueixo? En feina, problemes i solucions amb el pis i evidentment… amb les papallones que habiten al meu estómac.
Els resultats si em veiéssiu, salten a la vista:
Quatre quilos menys, un somriure d’orella a orella, quatre dies sense connectar-me a internet, sense fer fotos per als meus posts, amb una activitat i energia increïble i el més important; unes ganes de viure i de fer, que crec que costarà que marxi. Em sento viva!

El cap de setmana vaig treballar, ahir i avui he estat baixant runa des del pis de Ripoll, que, per si no ho sabíeu és un cinquè sense ascensor. Fa més de dues hores que he arribat a casa i encara no he llegit cap Weblog!
I ara, després d’un parell de birres i de descansar una estona, seguiré amb la part que més m’agrada de la meva cura de desintoxicació: Deixaré que les papallones ballin lliurement pel meu estómac i fins i tot en deixaré sortir alguna a l’exterior!!!

Per cert… amb tant de moviment, ara m’estan entrant moltes ganes de continuar amb aquest ritme… és que m’enganxo a qualsevol cosa, eh?
Aguantaré fins el dissabte tancada al meu cau?

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c