Començo A Estar-ne Farta…

Tinc el cul que sembla un mapa del món. Està ple de blaus, morats, taronges i groguencs.

Sembla que hi tinc vuit continents de diferents colors.
Tinc ganes que s’acabi. Començo a estar-ne farta…
Porto 8 dies seguits de punxades al cul. Ara he de marxar a la clínica on em faran la tercera ecografia vaginal de la setmana i decidiran quants dies més he d’estar injectant-me hormones, per fer anar els meus ovaris a tota màquina. Suposo que seran dos o tres dies més de punxades al cul, un de descans abans de ficar-me la punxada a la panxa, i desprès ja estaré a punt per passar per quiròfan, a fer-me la punció i extraurem els òvuls.

A part de tot això, estic patint les conseqüències del meu dia de doneta jardinera, clar.
Mal d’esquena, agulletes a mans i braços i com no: Una magnifica butllofa!
M’anima pensar que ara ja està tota la terra cavada i desinfectada, pel que avui només hauré de plantar!

Us deixo una foto de la mà, per què del cul no quedaria gaire bé. No?
;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c