Començar bé el dia!

Avui he començat el dia d’una manera diferent. De bon matí he anat a un lloc a prop de casa a fer-me un massatge Keng rak.


Quan he arribat la massatgista, només de tocar-me ja m’ha dit que jo estava molt cansada. A la que ha tocat un xic mes, ha flipat amb lo contracturarada que estava.
M’ha demanat si estava estressada per alguna cosa, quina mena de feina feia, si em produïa estres i aquestes coses, i li he respost que no tenia estres. Li he explicat en que consistia la meva feina.

Mentre ella anava fent, (ha tingut una feinada amb el clatell !)  jo he anat pensant en que em produïa estres a mi. I de cop me n’he adonat del caos que hi ha a la meva vida.

La pregunta correcta seria:  En quina part de ma vida NO hi ha estres? Complicat de dir, la veritat .
Tot es tan complicat darrerament, que no sé com agafar-ho.
D’ençà que vaig tornar del Vipassana, tot ha anat massa ràpid, massa visceral, massa apassionat, extremista.

Necessito descansar.

Però el descans haurà d’esperar al menys fins a finals de Juliol. Tinc l’agenda de Juny i Juliol, a tope… així que, de moment, hauré de seguir aguantant a aquest ritme fins a que em pugui permetre tancar els ulls, respirar profundament i volar.

Això si. les pròximes dues setmanes, ja he encarregat 2 massatges Keng rak més.  He sortit d’allà molt més lleugera que quan he entrat! ;)

 

El lloc, molt recomanable:

Kaibab
http://kaibabterapies.wordpress.com/

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c