COM EXPLICAR LA MEVA SON?

Tinc son.

Avui ha estat un dia més aviat tonto, porto tot el dia amb la sensació de que estic perdent el temps, i la veritat és que ho estic fent.

Si tenim en compte que d’aquí un mes potser tornaré a treballar, em tindria que ficar les piles i començar a ficar-me en forma. Moure’m, tornar a estar entre gent, acostumar-me a estar fora de casa i aquestes coses. Però la veritat és que no puc.

Només surto de casa si la meva companya de pis o alguna altra bona persona m’arrossega a fer coses; i la veritat es que la setmana passada va funcionar prou bé. Vaig estar super activa.

Però ahir ja no vaig fer res i avui només he sortit de casa per anar al metge i no he fet res més.

Després de no se quants mesos sense dormir tres hores seguides, des de la setmana passada cada dia tinc més son.

Dissabte vaig sortir a donar un vol i a la una de la nit em va entrar un atac de son. M’adormia dreta, vaig tenir veritables problemes per tornar a casa, diumenge vaig dormir tota la tarda i a la nit no he tingut cap problema per seguir dormint…

Aquesta tarda he tornat a fer el mateix.

Em sap greu per que dissabte estava molt a gust  dins una bombolla de felicitat i segurament la vaig fer explotar, avui tenia moltes ganes de tornar-hi, però no ha estat possible.

Crec que alguna mosca tse-tse s’ha escapat de entre el paral·lel 15è de latitud nord i el paral·lel 20è de latitud sud, a Àfrica, per venir de vacances a Barcelona i he tingut la mala sort de que em piqués a mi…

Alguna excusa m’he de buscar, no? Com explicar la meva son?


Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c