COM A MOLT, QUATRE .

És una inconscient.

La primera vegada que va desafiar la mort es va tirar des de un cinquè pis, per ves a saber quina raó, amb la bona sort de tirar-se per un  celobert i al arribar a baix, caure bé sobre una planxa de uralita.

La segona vegada es va tirar d’un primer pis, però durant un dissabte al vespre, a un dels carrers amb  més trànsit de palma. Amb la bona sort de trobar una bona persona que se la va endur a casa (Un luxós pis sobre la Bahia) durant 10 dies que vaig trigar a trobar-la.

Ahir però, ho va fer davant meu.

Mentre jo feia el llit vaig veure que sortia corrent com una boja de casa, es dirigia a la paret del jardí i saltava com si fos un tigre cap al buit, que ha casa no està buit, si no que hi ha una palmera.

La mol boja és va llençar a la palmera com qui es llencés de cap a una piscina. Vaig baixar de pressa esperant trobar-me-la travessada per una de les esmolades i punxegudes fulles, i quan vaig arribar a baix ella no hi era.

S’havia quedat encallada entre el fulleram.

Vaig pujar a la part de dalt del jardí i la vaig anar guiant per a que pogués sortir.

Plena de punxetes, una mica coixa, però bé….

Ella ja ni ho recorda….

Va néixer durant l’abril del 96, és una persa de color crema amb serioses manies suïcides. Es conegut per a tothom la dita de  que els gats tenen 7 vides. A la kuka li en queden com a molt 4. 

Ho va fer abans de que jo fiqués la taula i tots aquests trastos aquí. Està "Loka"…. 

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c