Carta De Bon Matí.

Bon dia senyor sol. Que tal ha vist la vida a l’altre cantó del món?

Per aquest cantó veurà que les coses no són massa diferents avui; els ocells segueixen volant, la gent segueix anant als seus treballs, hi ha qui gaudeix de les seves vacances anuals, altres tot just ara han començat la feina.
També hi ha qui es desespera, perquè no la pot acabar mai i hi ha qui ahir va fer anys i ara ja en té 36.
El món no s’atura, segueix voltant incansable per la seva òrbita. Els humans ja podem anar fent coses; avui llançarem altre cop una nau espacial, aquesta vegada crec que tripulada per una dona. Qui sap si tornarà? Si no torna, deixarem un xic més d’escombraries per allà dalt.
Els anglesos intenten fer veure que no ha passat res, encara no han tret els morts dels túnels ni han informat a la gent. Però pensant-s’ho bé… Que són 52 morts? A l’Iraq és el pa de cada dia des de fa uns anys…
Aquí ens barallem per l’estatut i els polítics cada dia perden més credibilitat amb les seves maneres de fer. Cada dia em recorden més a una colla de nens petits, lluitant per ser el cap de colla.

La pluja, per fi va arribant, intermitentment, poc a poc però ho va fent. També tenim aquí els grans incendis, crec que aquest estiu, podria utilitzar una mica les seves influencies i convèncer als núvols que passin per aquí al menys un cop per setmana, segur que la gent d’aquest cantó del mon li agrairà.

Bé, de moment ja no tinc res més a dir-li, espero que la família estigui bé i que el que vegi avui en aquest cantó sigui del seu gust.
Que passi un molt bon dia senyor sol, quan marxi aquest vespre, doni records a l’altre cantó.

Atentament:

Una persona matinera.

matí.

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c