BONS PROPÒSITS…. (Un cop més)

Quina mandra que tinc, avui. Els gats m’han despertat a tres quarts de sis del matí i després ja gairebé no he pogut dormir. Tinc son i ganes de tornar al llit. Però:

He decidit que aquesta setmana començo a canviar de vida… je je je … M’he d’aprimar i tornar-me a posar en forma. Aquesta vida sedentària, que he fet aquest últim any ha deixat clares seqüeles al meu cos.

Vull intentar sortir cada dia de casa. Quedar amb gent i fer coses.

Avui he quedat a les dotze per acompanyar a la Clàudia a una sessió de fotos. Ha de posar per a un fotògraf. No sé exactament quant li pagaran, però ja estaria bé cobrar per què em facin fotos! Clar que, tenint en compte, que les fotos són per col·locar-les en un bar! Quina vergonya…

Més tard, hem quedat amb les noies de cap d’any i anirem a prendre alguna cosa. No crec que al final ens quedem a mirar la pel·lícula, doncs diuen que allà dintre fa molt fred, però és igual, al menys no em passaré tot el dia a casa.

Demà al matí aniré a mirar altre cop,  els cursos de l’atur, a veure si ja n’hi ha de nous, i per la tarda encara m’he de buscar alguna activitat. Tindria que trobar una feineta en negre. Necessito diners.

Suposo que algun dia tindré que anar a Ripoll i també a L’escala. Ma mare ja és allà i la dona està malament…

Però bé, Dijous Amparanoia, i divendres sopar blogeria, a la mexicana.

Que dura és la vida!  ;) I és què, ningú ha dit que fos un camí de roses, No?

 

:D 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c