Blanca I Tímida…. No Hi Ha Color!

Crec que demà començaré a prendre el sol o acabaré ficant-me al microones com al meu pollastre.

He d’agafar una mica de color. De blanca que estic, semblo malalta!
No me’n vaig adonar fins després de cap d’any. Al mirar les fotos que em varen tirar, la meva blancor era tal, que vaig començar a dubtar si realment existia o era només un fantasma descolorit, d’algú, que havia existit potser en un altre temps i/o en un altre espai.

Ja fa dos dies que torno a anar al gimnàs, i avui mentre estava suant la cansalada, he vist gent prenent el sol en bikini, en un racó de la piscina. La veritat és que el sol que feia era força suau, però com allà no passa l’aire, suposo que si deu estar bé. Crec que demà ho intentaré…
A veure si em pugen els colors i començo a semblar més viva!

Que us sembla la primera foto de l’any?
Blanca i tímida….

La primera, Blanca I Tímida

Evidentment…. No la vaig fer jo.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c