Ara resulta que si que varen passar els reis…

Regals

 Tant queixar-me, tant queixar-me i resulta que els reis si que m'han portat coses!!

 – Tres fantàstics regals USB:
1 ventilador
1 mini aspirador pel teclat
1 aparell vibrador per fer massatges  (eix… no malpenseu… Deu ser per la mà, doncs és ben rodó!)

 – Un fantàstic llibre per anar a fer caminadetes pels voltants de la plana de Vic!
Aix… les muntanyes veïnes de les que em varen veure créixer!! uhmmmm…Tots m'han fet molt il·lusió. Ja veuràs aquests estiu com fliparàn a la oficina quan jo aparegui amb el meu mini-ventilador… hehehehe……

Del llibre, així que estigui un xic recuperada del refredat horrible que he passat aquesta setmana i del que ja estic molt millor; intentaré anar fent alguna de les excursions que proposa. La pena és que moltes comencen en punts on suposadament s'hi ha d'arribar en cotxe… i jo, sóc de transport public!
Però segur que trobaré una solució, si més no, està a prop d'on viuen mes germanes i a la petita li agrada molt caminar i té cotxe ;)…

Que ara tingui aquests regals… no vol dir que em tiri enrere de les meves acusacions de malversació de fons, eh? Que jo he estat molt bona nena aquest 2007!!! I em mereixa com a mínim… una mica de… tranquil·litat i bona sort a la família.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c