Això És Genial!

El meu estat d’ànim és completament diferent a com estava la setmana passada.

Està clar que el que jo necessito és amor! L’amor d’aquesta colla d’amics tant fantàstics que tinc des d’aquell 1 de setembre… Aquesta colla de blogers, cada vegada que els veig, m’omplen d’energies i ganes de viure!

El diumenge, l’Esteve i el marc tocaven al quilòmetre 5 de la cursa de bombers i sense cap tipus de mandra, a les 9.35 del matí, estàvem tots allà! Esteve’s club de fans.

Avui, en tot el matí no he parat de caminar per Poblenou i encara he tingut forces, per després de dinar i fer una migdiada d’uns 20 minuts, marxar a passejar pel barri. He anat a la biblioteca a tornar grec busca grega de Friedrich Dürrenmatt (Molt divertit), he agafat “el alquimista trovador” de Luis Racionero (lamentablement només estava en castellà). I després de passar pel súper i per l’estanc he tornat a casa tot cantant, m’he preparat una banyera i a nedar!

Estic contenta i activa. Això és genial!

blogers

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c