Aconseguirem La Felicitat!

El cartell en venta ,de moment el deixarem aquí ben posat; no fos cas que algun penjat sobrat de pasta passes per aquí i no sabés que jo, el blog, me’l venc per 35.000 de res…

Però mentrestant d’alguna cosa hem de viure, i com ja no vull aguantar més temps això de l’atur i prefereixo deixar els sis mesos que em queden per cobrir-me les esquenes en cas de necessitat…. M’he buscat una feina, bé , de fet me n’he buscat dues i dijous o divendres decidiré quina de les dues em quedo.

Una és més seria que l’altre, i per això esperaré fins l’últim moment… però el que està clar és que a un lloc o a l’altre, però dilluns començo a treballar!!!

Qui em tenia que dir a mi; que arribaria el dia que em faria il·lusió ficar-me a treballar??? (La veritat és que no me’n fa cap; preferiria ser milionària i ja està) Però bé; Hi ha, el que hi ha, i apa; endavant!

Si jugo bé les meves cartes, estic una mica més a prop del que vull en aquesta vida, i això és el més important, oi?
Aconseguirem la felicitat!

Com la Unmei… que a hores d’ara ja deu estar (amb ressaca) a Dublín… Dublinesos, mimeu-la força; s’ho mereix.!!!
;)

felicitat

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c