A viure la vida; com fa la meva tieta!!! (Autora: Laia)

Ei!!!Sóc la Laia, l’altre neboda de la Clareta!!!

La meva tieta està de "vacances" a casa meva!!! Ara la tinc aquí a la terrassa, prenent cervesa i fumant. Mentre a mi em toca escriure una mica!!
Avui encara ha estat pintant…(o almenys això ens ha dit!)i diu que està molt cansada, com cada dia…, i per tant quan arriba s’assenta i comença a veure cervesa, fumar… i no s’aixeca fins l’hora de sopar!!!Quin morro!!a sobre, dorm a la meva habitació, i no paga lloguer!!També menja molt, i no fot res!!!I avui ha arribat dient que demà comença règim, i per tan deixa la cervesa!!
¿QUI S’HO CREU AIXÓ?
Jo no per suposat!!
Quan vam marxar de vacances, fa uns dies, la vam deixar a casa tota la setmana, i quan vam arribar vam trobar la casa… Quin desastre!!mireu,el primer dia d’estar sola, es va carregar una persiana, i se li va descongelar tot un congelador ple de menjar!!
i un altre dia es va carrega una altre persiana!!I va embossar la pica del lavabo!!Vaia, tot un desastre!!
I el dia desprès d’arribar, la meva mare havia comprat una polera(si, per fer gelats!!)la meva germana n’havia fet, i la Clareta, obre el congelador i li cau a terra… Tot trencat!!Un altre desastre!!

Bé, ara toca explicar l’altre part… Si, la bona!!Mentre vam ser fora, ella va cuidar les nostres plantes,la nostra gateta i la tortuga!!tot i que la menta que teníem a fora la vam trobar una mica cremada pel sol i la falta d’aigua… Totes les altres coses varen anar bé!!

El que em preocupa es quan acabarà el pis?? quan tornarà a Barcelona? Quan pararan de passar desgràcies a casa nostre??

¡¡¡¡¡¡¡jejejejejejejejejejejejejejejeje!!!!!!!!

Bé, ara l’hauré de deixar bé, perquè sinó no heradaré el pis!!!!
Tieta, això va per tu:

Encara que et critiqui, saps que t’estimo molt, i que ta pots quedar a la meva habitació tants dies com vulguis!!I si necessites un cop de mà pel pis… Pots contar amb mi!!

Bé gent, marxo, que som dissabte i s’ha de sortir una mica!!

A viure la vida!!!!(com fa la meva tieta!!)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c