Que M’està Passant? :)

Aquesta setmana estic que faig por:

 

Que deia Dilluns de Barcelona?
 

Dilluns vaig treballar fins a les 14:30 h més o menys, vaig marxar a casa a dinar, i amb el bus vaig anar a cobrar una feina a la gran via de Carles III, per sota de la diagonal…  vaig tornar a casa a peu, en 1 hora i 40 minuts. ( 12,0 km )

Dimarts vaig treballar fins les 17:30 h més o menys. Em vaig canviar de roba, vaig omplir la motxilla que em van regalar els meus companys de feina, (Sou els millors!!!) de tot el que vaig poder i vaig marxar a casa a peu. La motxilla pesava massa. Me la tenia que anar col·locant bé fins que li vaig trobar el punt, mentrestant  vaig fer un amic que em va acompanyar un tros del trajecte…  Vaig agafar el camí més planer i curt … vaig trigar gairebé dues hores.  ( 8,0 km

Avui, tercer dia consecutiu en aquesta posada a punt abans de fer el camí, he decidit no portar pes. Un xic abans de les 18:00 h. M’he calçat els pantalons curts i caminant, caminant… m’he acostat fins la sagrada família a fer-l’hi un parell de fotos abans que comenci a caure. El camí, en pujadeta… molt més divertit! L’ipod m’ha fet figa a la cançó numero 8 (Maria Lisboa), però jo no m’he deixat defallir. He seguit el meu impressionant sentit de l’orientació, i en 1 hora i 20 minuts estava sota casa fent estiraments!! . (13,5 km

Veient això, és per pensar que dormiré bé per les nits, oi? Doncs no. Estic nerviosa… deu ser la calor. (O que els estiraments que faig abans d'adormir-me m'activen massa la circulació…)

Demà no caminaré d’aquesta manera… Demà anirem de pintes amb la Unmei!!  (Directe des d’Irlanda)
Divendres vull descansar una mica.
Dissabte fer la plantilla nova pel nou bloc (Aviat em canvio de casa!) i si L’Ignasi s’anima i m’ajuda a instal·lar el programari necessari, començaré a fer el trasllat virtual.
Diumenge… relax…. caminata fins la platja… ( 8,5 km ) “banyito” i xiringuito!!!   (La Unmei torna a dormir a casa!!!)

 

I dilluns tot tornarà a començar…  ;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c