Problemes (relativament) greus amb el blog

aesop's_tale_race_slow_fast_hare_tortoise_fable-hd-wallpaper-488409Aquestes darreres setmanes he tingut problemes amb el meu blog. La part pública sembla estar bé, però la part d’administració està tocada.

Publicar qualsevol cosa és una tasca que requereix molta paciència i temps, i aquestes son dues coses de les que no vaig sobrada darrerament.

Tinc constància de que també ha fallat el formulari de contacte i sembla ser què alguns comentaris no s’han arribat a  enviar.

Gràcies a la gent que m’heu avisat i disculpeu les molèsties… :)

El admin em va súper lent des de la darrera actualització que vaig fer, però a l’altre bloc (http:foto.missatgerebut.com), que depèn d’aquest mateix (és un WPMU) no li passa.
He tret tots els plugins, he intentat fer-li de tot, però no me’n surto… si algú vol intentar trobar la solució, que intenti carregar la part d’administració, veurà el que li passa!
Crec que hauré d’esperar a veure si amb la propera actualització s’arregla sol!

Si algú altre té alguna queixa cap a la meva persona, ja ho sap, em pot enviar un mail a info/at/missatgerebut.com o deixar un comentari en aquest post i acceptaré la mea culpa gustosament.

Apa, dit això, vaig a seguir intentant trobar on està el problema… Si no quedo adormida mentre espero que es publiqui aquest post!   ;)

 

La imatge, l’he trobat a Google i l’he descarregat d’aquest web: http://hdwallpapers.lt    Tot i que sembla que la imatge és realment d’aquest flickr: http://www.flickr.com/photos/66179962@N00/5910451008

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c